Vragen?


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/dezeeu1q/elsiesreizen.nl/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

facebook follow 01 twitter follow 01 instagram


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/dezeeu1q/elsiesreizen.nl/plugins/system/articlesanywhere/src/Replace.php on line 66

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/dezeeu1q/elsiesreizen.nl/plugins/system/articlesanywhere/src/Replace.php on line 69

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/dezeeu1q/elsiesreizen.nl/plugins/system/articlesanywhere/src/Replace.php on line 73

Veel gestelde vragen

 

WELKE REISDOCUMENTEN ZIJN VEREIST VOOR ZUID-AFRIKA?

Reizigers zijn zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van geldige reisdocumenten, visa en informatie met betrekking tot immigratie en douaneregels en verordeningen.

Houd er rekening mee dat alle buitenlandse reizigers die in Zuid-Afrika een voertuig willen besturen, niet alleen hun eigen rijbewijs bij zich moeten hebben, maar ook over een internationaal rijbewijs moeten beschikken evenals over een credit card. Een internationaal rijbewijs is verkrijgbaar bij de ANWB.

Reizigers wordt aangeraden om bij het plaatselijke consulaat of bij de ambassade van het land van bestemming navraag te doen naar speciale eisen.

Bezoekers aan Zuid-Afrika moeten minimaal 3 blanco pagina’s in hun paspoort hebben en hun paspoort dient nog minstens 30 dagen geldig te zijn na vertrek uit Zuid-Afrika.

 

WAT ZIJN DE MEDISCHE VEREISTEN VOOR EEN REIS NAAR ZUID-AFRIKA?

Reizigers wordt aangeraden hun huisarts of de GGD te raadplegen over medische vereisten. Hierbij valt te denken aan voorzorgsmaatregelen tegen malaria.

 

WELKE VERZEKERINGEN HEB IK NODIG?

Reizigers zijn zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een uitgebreide reis- en annuleringsverzekering met dekking tegen het verlies van persoonlijke bezittingen, persoonlijke ongelukken en reiskosten die voortvloeien uit noodgevallen, annulering en het voortijdig moeten afbreken van de reis.

 

WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN BIJ HET HUREN VAN EEN AUTO OF MOTORFIETS?

Houd u er rekening mee dat wanneer u een auto huurt, het verhuurbedrijf uw credit card gegevens vraagt wanneer u uw huurwagen ophaalt.  Er wordt een aanbetaling ingehouden op de credit card gedurende de huurperiode. Bedragen die het verhuurbedrijf in rekening kan brengen zijn onder andere brandstof (indien u de auto niet met een volle tank aflevert), schade of andere opties die niet in de originele boekingsbevestiging zijn opgenomen. Hierbij valt te denken aan de extra huur van een babystoel, of kosten voor het op een andere plaats inleveren dan waar de auto is opgehaald. Een internationaal rijbewijs is verplicht.

 

HOE GAAT ELSIES REIZEN OM MET VOORKEUREN OF SPECIALE VERZOEKEN?

Onze klanten kunnen speciale voorkeuren aangeven die Elsies Reizen zal noteren en doorsturen naar de accommodatieverschaffers. Houd er echter rekening mee dat inwilliging van deze speciale verzoeken op geen enkele manier gegarandeerd wordt door Elsies Reizen, haar lokale partner of door de accommodatieverschaffers.

 

WELKE TYPES ACCOMMODATIES KUNNEN WORDEN GEBOEKT?

Elsies Reizen streeft ernaar om zoveel mogelijk de keuze van de aan te bieden accommodaties af te stemmen op de persoonlijke wensen van de klant. Beschrijvingen en kwalificaties van types accommodatie zoals Standard, Superior, Deluxe, Suites, Sea-, Mountain-, etc-view, zijn termen die worden gebruikt door de accommodatieverschaffers zelf en zijn geen Elsies Reizen classificaties.

Over het algemeen kan accommodatie geboekt worden op basis van RO (alleen kamer), BB (Bed & Breakfast), DBB (Diner, Bed & Breakfast) en FB (Full Board; kamer en 3 maaltijden inbegrepen) Sommige privé game lodges gebruiken de term FB voor diner, bed, breakfast/brunch en game drives.

 

WELKE REISBESCHEIDEN KUNNEN WE VOORAF ONTVANGEN?

Nadat wij uw volledige betaling ontvangen hebben, kunnen wij u, op uw verzoek, een gedetailleerde accomodatielijst toesturen met contactgegevens. Self-drive klanten kunnen ook op verzoek hun routebeschrijving digitaal ontvangen. De kwaliteit van de geprinte versie van deze digitale reisbescheiden is afhankelijk van de hardware/software van de ontvangende partij.

 

HOE WORDEN WIJ IN ZUID-AFRIKA ONTVANGEN?

Bij aankomst in Zuid-Afrika wordt u door onze lokale partner op het vliegveld verwelkomd met een Meet & Greet service, tenzij er andere afspraken zijn gemaakt. Bij deze Meet & Greet krijgt u ook uw volledige set van reisbescheiden uitgereikt.

 

Elsies Reizen stelt uw feedback en commentaar op haar dienstverlening  vóór, tijdens en na uw reis zeer op prijs.

deel pagina op :

Waarom Elsies Reizen?

maatwerk, toegesneden op uw persoonlijke smaak en budget; wij werken uitsluitend met betrouwbare en gevestigde partners, die SATSA verzekerd zijn; ons uitgebreide netwerk verzekert voortreffelijke tarieven en 24 uurs ondersteuning;
de mooiste accomodaties; ondersteund door een lokale, betrouwbare tour operator fantastische after sales ondersteuning
laat u verrassen door onze concurrerende aanbieding; meer dan 20 jaar ervaring in groeps- en individuele reizen; aandacht voor klantrelaties en persoonlijke aandacht
Fairtrade accommodatie en projecten op aanvraag; uitgebreide reisdocumenten in de Nederlandse taal Bij ons is iedereen een VIP…

Heeft u vragen over ons aanbod of onze diensten, neem dan contact op met .....

© Elsies Reizen : Zuid-Afrika anders beleven